Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Beatles bezombul, Mick Jagger és Yoko Ono felvonul ellenük

2010.05.10. 16:40 koimbra 6 komment

Ki ne ismerné a Beatlest? Unalmas már, hogy mindig csak a zenéjük és esetleg a filmjeik miatt emlegetik őket? Alan Goldsher fejéből pattant ki az ötlet, hogy a gombafejűek legyenek inkább zombik. John Lennon kinyírja Paul McCartneyt, Ringo Starrt és George Harrisont, majd feltámasztja őket. Ezek után a rémes négyes a világot káoszba taszítja, de nyomukban ott lohol Mick Jagger, aki a legjobbnak számít az élőhalottvadász szakmában. Lennon kis csapatának ezen kívül egy nyolcas szintű nindzsával,  Yoko Onoval is szembe kell szállnia. A Paul is Undead: The British Zombie Invasion című könyv megfilmesítési jogait a Ponyvaregény és a Szóljatok a köpcösnek producerei Michael Shamberg és Stacey Sher vásárolta meg.

"Alan művét olvasva tisztán látható, hogy mennyire rajong a zenetörténet iránt és emellett a zombikkal is tisztelettel bánik. A könyv szórakoztató, igazán élvezetes olvasmány.  Alan ábrázolásmódja fantasztikus és egy olyan regény egyszerűen nem lehet rossz,  ahol Jézus elismeri John Lennonnak, hogy a Beatles sokkal népszerűbb, mint ő. " - mondta Sher

Nem csak a Beatles zombul be, David O'Russell rendezésében fog érkezni a Büszkeség és balítélet meg a zombik, amelyhez természetesen Jane Austen klasszikusa szolgáltatta az alapot, ebben Elizabeth Bennett kénytelen megtisztítani az élőholtaktól a birtokát. A könyvet jegyző Seth Grahame-Smith másik regényében Abraham Lincoln vámpírokra vadászik, ebből Tim Burton és Timur Bekmambetov produceri felügyelete alatt fog film készülni.

 

Címkék: miújság könyvből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr721990209

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Butlers 2010.05.10. 17:14:38

Egy helyen John Lennen van írva Lennon helyett, a cím pedig Paul is Undead, nem pedig Dead. no offense, csak gondoltam szólok.

lüke 2010.05.10. 19:15:21

magyarosch pongyola:)
így megy ez mindig,
azután arra gyenge helyesírásra fogják, mikor még másolni se tudnak:)

lüke 2010.05.10. 19:16:43

Mick Jagger azért már egy-két embert igazából levadászott
pl Brian Jones-t
na meg Marianne Faithfullt:)

Fedor · http://fedor.blog.hu/ 2010.05.10. 19:35:00

Igazából ez egy utalás egy Beatles-es konteóra, miszerint Paul valamikor a csúcson meghalt, és egy alteregó helyettesíti. Mindezt onnan lehet tudni, hogy a Yellow Submarine-ben állítólag elhangzik az a mondat, hogy "Paul is dead"...

MacPhisto 2010.05.10. 20:35:58

@Fedor: Az hangzik el - állítólag - hogy Paul is a queer. A többi jelre a google bőven ad találatot...

Mese92 2010.05.10. 22:00:22

Én nagyon szeretem a Beatlest, és ez durva jól hangzik :D Kíváncsi vagyok a színészekre, meg hogy lesznek-e benne Beatles dalok.
süti beállítások módosítása