Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az új különleges kommandó

2010.05.10. 18:51 koimbra 1 komment

35 évvel ezelőtt hódított a tévében a S.W.A.T. - A különleges kommandó sorozat, majd 2003-ban elkészült a mozis változat Samuel L. Jackson és Colin Farrell főszereplésével. Az akciófilm szépen termelt a kasszáknál, de nem jelentették be a folytatást, csak most, 7 évvel a bemutató után gondolták úgy, hogy valamit lehetne kezdeni a kommandóval. Sajnálatos módon azonban a sequel "only dvd" besorolást kapott, azaz a filmszínházakba biztosan nem jut el, ám valamennyire mégis ismertebb arcokat sikerült megnyerni a produkcióba. Robert Patrick (Terminátor 2), Gabriel Macht (Vakító fehérség), Giancarlo Esposito (Breaking Bad sorozat), Kristanna Loken (Terminátor 3), Carly Pope (24 sorozat) szerződött le a S.W.A.T.: Fire Fight címre hallgató műre.

A forgatókönyvet Reed Steiner NCIS és a Shield széria írója és producere vetette papírra, a rendezést pedig Benny Boomra (Next Air Day) bízták. A történet szerint a SWAT csapatot Detroitba helyezik át, ahol az egyik rendőrhadnagynak segítenek egyik gyilkost elkapni, ami nem olyan könnyű, mivel a kormány néhány embere segíti a bűnözőt.

Címkék: miújság sequel swat

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr431990608

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2010.05.10. 23:20:43

Na, ez Kristanna Loken miatt már eleve nézős lesz. :)
süti beállítások módosítása