Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hopkins lesz a főgonosz az Ezeregyéjszaka meséiben

2010.05.10. 10:45 koimbra Szólj hozzá!

Hatalmas gőzerővel dolgozik tovább a hollywoodi remake gépezet, az 1942-ben bemutatott Ezeregyéjszaka meséi feldolgozását már tavaly bejelentették, a forgatás a tervek szerint nyáron indulna, a filmhez nemrég sikerült megnyerni  Anthony Hopkinst, aki Pharotut, a gonosz varázslót fogja játszani. Pharotu megölte Szinbád szerelmét, egy hableányt, majd később sikerült megnövelnie mágikus hatalmát, ezáltal természetesen még veszélyesebbé vált.

A történet szerint egy egy fiatal parancsnok, miután megölik királyát csatlakozik Szinbádhoz, Aladdinhoz és a Dzsinnhez, a csapat szeretné kiszabadítani a királylányt, Sheherezadet és ezzel együtt leszámolnának a varázslóval is.

A parancsnokot Liam Hemsworth fogja eljátszani, a fantasyt pedig A maszk és A skorpiókirály rendezője, Chuck Russell készítheti el, aki a forgatókönyvet is maga írta Barry P. Ambrose segítségével.

Címkék: remake miújság ezeregyéjszaka meséi

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr61987896

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása