Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Brad Pitt egy tigrissel akasztja össze a bajszát

2010.05.12. 13:45 koimbra 1 komment

Brad Pitt játszhatja a főszerepet a Darren Aronofsky (a képen) rendezésében készülő The Tiger kaland-thrillernek. A forgatókönyv a 21 gramm és Bábel írójának, Guillermo Arriaganak a kezei között formálódik.

A produkció John Vaillant hamarosan boltokba kerülő regényén, a The Tiger: A True Story of Vengeance and Survival-on fog alapulni. A történet a szibériai pusztákon fog játszódni, ahol az ember egyre jobban megveti a lábát és a tigriseknek egyre kevesebb élőhely jut. Az egyik tigrisnem nem tetszik a kialakult helyzet, rátámad a közeli város lakóira, akik már-már úgy gondolják, hogy az őket fenyegető és mindig sikerrel járó ragadozó természetfeletti erőkkel bír. Az viszont biztos, akármi is lesz a meccs vége, itt csak az egyik fél maradhat talpon. (Csöppet hasonlít a Val Kilmer és Michael Douglas főszereplésével készült Ragadozókra, nem?)

Pitt és Arriaga korábban a Bábel esetében dolgozott együtt. Néhány éve pedig úgy volt, hogy a színész fog játszani A forrásban, azonban a színész a forgatás kezdete előtti hetekben átigazolt a Trójába. Később úgy volt, hogy Aronofsky fogja elkészíteni a The Fightert Pitt-tel, ám mindketten elhagyták a projekt fedélzetét. Remélhetőleg most nem lesz semmi gond.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr871996868

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

tolcsi 2010.05.12. 18:22:37

aronofsky-tol bármi jöhet!kedvencem!
süti beállítások módosítása