Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Farrell, Aniston és Bateman lesznek a Horrible Bosses főszereplői

2010.05.12. 14:39 koimbra 2 komment

Jason Batemannel, Charlie Day-jel és Jennifer Anistonnal ültek le tárgyalni a New Line/Warner megbízottjai egy asztalhoz, hogy egyeztessenek a Horrible Bosses vígjátékkal kapcsolatban, igen jók az esélyek arra, hogy mind a hármukat sikerül megnyerni a filmhez. Colin Farrellt korábban már igent mondott a felkérésre.

A produkciót Seth Gordon fogja dirigálni, három jó barátról szól a sztori, akiknek a munkahelyén folyamatosan feszült a hangulat. Összedugják a fejüket és megbeszélik, hogy az egyetlen megoldás az, ha megölik a főnökeiket.

Bateman alakítja az egyik dolgozót, aki úgy gondolja, hogy kemény munkája meghozza gyümölcsét, ám keserű szájízzel veszi tudomásul, hogy helyette végül mást léptetnek elő. Days pedig egy olyan fickót fog játszani, aki mindig rossz időben van rossz helyen, totálisan szerencsétlen flótás. A  harmadik "jómunkásember" szerepére még keresik a megfelelő színészt, az illető igazi szoknyapecér lenne, a főnöke elhalálozik és egy sokkal rosszabb érkezik a helyére.

A három főnök karakter közül kettő már foglalt, Aniston egy szexuálisan túlfűtött fogorvost formál meg, Farrell pedig egy olyan vezetőt, aki mesterien tudja manipulálni az embereket.

A projekt évek óta hányódik ide-oda, egy ponton Owen Wilson és Vince Vaughn, majd Ashton Kutcher és Dax Shephard voltak az esélyesek a főbb szerepekre, Frank Oz és David Dobkin is melegíthették egy ideig  a rendezői széket. Roger Kumble pedig Matthew McConaughey-jel készíthette volna el a vígjátékot, de ebből a felállásból se lett semmi.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr931997251

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Alex Mahone 2010.05.12. 17:01:40

Ebből még egy fantasztikus film is lehet...

Mese92 2010.05.13. 11:10:31

Tetszik! Bateman és Anniston megint egy filmben :) ja meg persze Farrel akit jó színésznek tartok.
süti beállítások módosítása