Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Farrell vámpírkodik

2010.05.12. 12:25 koimbra 5 komment

A DreamWorks égisze alatt formálódik a Frászkarika feldolgozása, Anton Yelchin már korábban leszerződött a remake-re, Colin Farrell és Toni Collette (a képen) pedig nemrég csatlakozott hozzá.

Yelchin játssza azt a tinit, aki úgy véli, hogy a szomszédja nem evilági lény, hanem egy vámpír, de senki nem hisz neki, hiába bizonygatja igazát. Farrell alakítja Jerryt, a szomszédot, aki külsőleg egy igazán klassz és laza fickónak néz ki, de valójában egy vérszívó. Collette Yelchin mamája lesz, akire Farrell karaktere kiveti a hálóját. Egyelőre nem ismert, hogy ki fogja megformálni az idős vámpírvadászt, Christopher Lee vagy Ian McKellen például kiváló választás lenne.

A produkciót Craig Gillespie fogja dirigálni, ő korábban a Plasztik szerelem és az Anyámon a tanárom alkotásokat tette le az asztalra.

 

Címkék: remake miújság frászkarika

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr151995042

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

pretend 2010.05.12. 12:26:49

kezd hányingerem lenni a vámpíros dolgoktól...

Gandalf Garaboncias 2010.05.12. 13:27:36

Nono, McKellen és Lee inkább ne vállaljanak el most semmit, várják meg Guillermo del Toro telefonhívását!

Alex Mahone 2010.05.12. 21:40:45

Mióta Farrell olyat alakított az Erőszakikban, amilyet, azóta bármilyen filmje jöhet. Na jó, a Nagy Sándor nem :D
De pl. ezt izgatottan várom, főleg érdekes lenne, ha Lee játszaná a vámpírvadászt, mivel Drakula már volt anno. Ja, és Yelchint is bírom az Atlantisz gyermekei óta, szóval ez felőlem jöhet...

Mese92 2010.05.13. 08:52:05

Farrellt mindenben szeretem, ezt is csak miatta fogom megnézni. A srác zseni! De a vámpír témát én sosem csíptem, elcsépelt.
süti beállítások módosítása