Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.05.13. 16:07 koimbra 1 komment

Megérkezett a Robin Hood, de nem egyedül, mellette még befutott a Budapest is, illetve még román alkotás no meg egy dokumentumfilm.

Robin Hood: Ridley Scott nehezen látott hozzá a forgatáshoz, ugyanis csúsztak néhány hónappal a munkálatok. Russel Crowe játssza a címszereplőt, Cate Blanchett pedig Lady Mariant.

Budapest: José Costa szellemíró egy konferenciáról tart hazafelé, gépe azonban kényszerleszállást hajt végre Budapesten. A magyar nyelvbe teljesen beleszeret. Felesége ugyanekkor annak a regénynek az írójába szeret bele, amit Costa írt álnéven. Walter Carvalho rendezésében Leonardo Medeiros és Hámori Gabriella játsszák a főbb szerepeket.

Rendészet, nyelvészet (Politist, adj.): Román dráma. Cristi foglalkozása rendőr, aki egy kisvárosban teljesít szolgálatot. Elkap egy kiskorú dealert, de nem tartóztatja le, mivel úgy érzi, hogy a srác nem is tudja igazán, hogy mit tesz.

Hihetetlen utazás (Turtle: The Incredible Journey): A film a természet egyik legrendkívülibb utazását mutatja be egy ál-cserepes teknős életén keresztül, amint a természet szavát követve elindul a felmenői útján. Főhősünk Florida partjainál született, majd meglovagolva a Golf áramlatot az Északi-sarkkörig, onnan átúszva az egész Atlanti óceánt egészen Afrikáig, visszatér oda, ahol született. De a nagy számok törvénye rá is érvényes, mindössze 10.000-ből 1 teknős éli túl ezt az utazást.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr682000401

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Spawn85 2010.05.14. 00:52:12

A "Robin Hood"-ot láttam délután. Ez is amolyan eredettörténet lett. Igazából majdhogynem ott lett vége, ahol a többi Robin Hood film kezdődött. De nem volt rossz.
süti beállítások módosítása