Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Russell magánnyomozó lesz

2010.05.13. 17:13 koimbra Szólj hozzá!

Gary Whitta anno a Pc Gamer egyik szerkesztője volt, ma pedig már Hollywoodban írja a forgatókönyveket. Egy vázlatot már leszállított az Akira filmváltozatához és ő jegyzi az Éli könyve szkriptjét is, az eleinte Reaper címre hallgató, de már Undying néven futó művét is sikeresen eladta, a főszerepre pedig megnyerték Kurt Russellt. Stewart Hall producer nagyon örül annak, hogy Russellt a fedélzeten tudhatják, szerinte ő a legalkalmasabbb Virgil Lone eljátszására és úgy véli, hogy a színész azon kevés emberek közé tartozik a filmvilágban, aki igazi hősként él a közönség emlékezetében.

A filmet borzongatós neo-noirként írták körül, Russell egy magánnyomozót játszik, akit egy titokzatos hölgyemény bérel fel, a detektívnek pedig le kell merülnie az alvilág mocskába, hogy megoldja az ügyet. Egyelőre még nincs rendezője a filmnek.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr492000568

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása