Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A S.H.I.E.L.D. is kap egy külön filmet

2010.05.14. 09:51 koimbra Szólj hozzá!

Samuel L. Jackson 9 filmre szóló szerződést írt alá a Marvelnél, azaz ennyi produkcióban láthatjuk majd Nick Furyként. A Vasember 2-ben is feltűnt, a Thorban biztosan nem lesz benne, az Amerika Kapitányban viszont lesz jelenése, bár valószínűleg csak a végén lesz néhány mondata. Jackson korábban elmondta, hogy külön Nick Fury filmre ne számítsunk, mivel a Bosszúállók/Bosszú Angyalai filmben központi szerepet fog játszani, tehát a szuperhősökkel együtt fog akciózni.

Jackson nemrég a RadioBigBoynak adott interjúban elárulta, hogy számíthatunk egy S.H.I.E.L.D. filmre is. Ennél többet nem mondott a színész, de szerintem biztosra vehetjük, hogy a szervezet megalapítását fogják bemutatni, illetve megismerjük miként is került Fury ennek az élére. Két ügynökét már megismerhettük, az egyik Coulson (Clark Gregg formálta meg), a másik pedig a Fekete Özvegy (Scarlett Johansson alakításában) volt. A Vasember végén pedig Fury közölte Starkkal, hogy rajta kívül akad még néhány szuperhős a környéken, ezért azt mondanám, hogy ő is foglalkoztat néhány olyan alakot, akik valamilyen képességgel rendelkeznek.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr382002116

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása