Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Argento Drakulája

2010.05.14. 10:51 koimbra Szólj hozzá!

A legendás olasz horrorrendező, Dario Argento a műfaj egyik legismertebb alakjáról, Drakuláról fog filmet készíteni. Cannes-ban történt  a bejelentés, miszerint az idős direktor januárban lát hozzá a produkcióhoz és a kész mű 3D-ben kerül a mozikba, a forgatókönyvet maga Argento veti papírra.  Azt is elárulták, hogy Bram Stoker regényéhez hűek fognak maradni.  Argento nevéhez fűződik az  1998-ban bemutatott Az Operaház fantomja is, amely magyar-olasz koprodukcióban készült és elmondható, hogy a Fantom is kultikus figurának számít, tehát a direktor tudja hogyan kell egy klasszikus alakhoz nyúlni. Nem mintha félteni kéne Argentot, aki már a 60 évektől kezdve a szakmában tevékenykedik.

Argento tavaly jelentkezett a Giallo krimivel, amiben Elsa Pataky és Adrien Brody játszották a főszerepet, azonban nem mondhatnánk, hogy túlságosan reklámozták volna a filmet, előtte pedig a Könnyek anyja horrort tette le az asztalra.

Címkék: miújság könyvből film horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr342002255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása