Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Refn szeretné megrendezni a Csodanőt

2010.05.14. 10:16 koimbra Szólj hozzá!

Akad néhány tehetséges rendező, aki független filmek készítésével szerez magának hírnevet, Hollywoodban így már jobban felfigyelnek rá és rábíznak egy nagyobb költségvetésű projektet. Nicolas Winding Refnre Az elátkozott város után figyeltek fel, tavaly pedig  a Bronson és a Valhalla Rising alkotásokkal jelentkezett. Ezután felkínálták számára a Drive akciófilm rendezői székét (amelyet korábban Neil Marshall melegített), Refn pedig élt a lehetőséggel.

A direktorral a BBC készített egy interjút, Refn elmondta, hogy az egyik célja, hogy rábízzák a Csodanő filmet. Hatalmas katarzis lenne, ha valóra válna az álma, mellesleg szerinte ő arra született, hogy megrendezhesse ezt a produkciót. Hozzátette eddig még nem nagyon keresték meg olyan ajánlattal, hogy rendezhetne nagyobb költségvetésű alkotásokat, viszont úgy véli Hollywoodban rengeteg olyan fiatal tehetséges színész mászkál, aki a Bronsonhoz hasonló szerepre vágyik, szóval valamelyikkel biztosan össze tud majd hozni egy-két filmet.

Címkék: miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr792002167

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása