Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Worthington a jövőben kalandozik

2010.05.14. 12:19 koimbra Szólj hozzá!

H. Rider Haggard regényhőse, Allan Quatermain az évtizedek párszor feltűnt a vásznakon. A kalandozó és kincsvadász azonban nem túlzottan mozgatta meg a filmesek fantáziáját, csak néhány produkció született Haggard regényei alapján. Richard Chamberlain főszereplésével a 80-as években rögtön két filmet is készítettek, a 3 évig tartó munka végeredményét sem a nézők, se a kritikusok nem köszönték meg. 2003-ban Sean Connery játszhatta el a karaktert A szövetségben, 2004-ben pedig Patrick Swayze-vel forgattak egy tévéfilmet, legutóbb pedig az Asylum is összehozta a saját művet a témában.

A DreamWorks újra előveszi Quatermaint, ám némileg változtat a történeten és a címszereplő a jövőben fog kincsek után kutatni A történet szerint az emberek elhagyták a Földet, a főhős azonban visszatér a bolygóra és ezúttal nem csak egy bizonyos területen fog tevékenykedni, hanem olyan kalandba keveredik, amely során bejárja az egész planétát. Sam Worthingtont sikerült megnyerni a projekthez.

Mark Verheiden tette le a stúdió fejesei elég forgatókönyvét, rendezőt egyelőre még nem sikerült keríteni a produkció élére.

Címkék: miújság könyvből film scifihír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr352002607

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása