Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Hopkins és Hoffman a The Song of Namesben

2010.05.16. 16:17 koimbra Szólj hozzá!

Két veterán színészt sikerült megnyerni a The Song of Names drámához, Anthony Hopkinst és Dustin Hoffmant A ház a ködben rendezője, Vadim Perelman fogja irányítani a forgatás alatt. A film Norman Lebrecht díjnyertes könyve alapján fog készülni. A regény alapján Jeffrey Caine készített forgatókönyvet, az úriember utolsó két szkriptjéhez (Az elszánt diplomata és a Purple Mountain) is egy-egy könyv szolgáltatta az alapanyagot.

Dovidl zseniális lengyel hegedűművész, szüleit a németek elszállítják, ő azonban sikeresen megszökik és Londonba kerül, ahol megismerkedik Martinnal. A két srác között barátság alakul ki, Martin szülei is megkedvelik a lengyel menekültet és sikerül elérni, hogy tehetségét bemutassa egy koncerten. Azonban az esemény előtt Dovidl eltűnik, Martin 40 évvel később talál egy olyan nyomot, amelyet követve megtudhatja, hogy mi történt egykori barátjával.

Címkék: miújság könyvből film drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr562007451

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása