Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Manson és Wood horrorban

2010.05.16. 14:57 koimbra 1 komment

Edward R. Pressman több évtizede tevékenykedik a filmszakmában, többek között ő állt producerként a Mutáns krónikák, a Légiós, A holló és a Street Fighter alkotások mögött. Látható, hogy nem éppen a magvas mondanivalójú, drámai művekhez adta a nevét, jelenleg a Splatter Sisters előkészületein munkálkodik, ehhez sikerült megnyerni Marilyn Mansont és Evan Rachel Woodot, Pressman David Gordon Greennel közösen felügyeli a produkciót.

A forgatókönyvet Adam Bhala Lough tette le az asztalra, a tervek szerint a film egy franchise nyitó darabja lesz és azt hiszem minden elmond, hogy egy sexploitation-serial-killer-slasher-road-movie (tehát egy erotikával fűtött belezős horror) műre van kilátás. Green elmondta, hogy Lough-ot a szkript megírásakor a 80-as évek klasszikus horrorjai ihlették meg és a szándékuk szerint új életet (bár a halál szó jobban idevágna) lehelnének a műfajba. "Marylin Manson arra született, hogy ezt a szerepet eljátssza" - tette hozzá Green, majd még hozzáfűzte "Nem is lehet kétséges, hogy új szintre emeljük a horror műfaját."  Történet? Ez még nem derült ki.

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr652007280

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.16. 20:51:26

Történet az konkrétan nem lesz, felveszik ahogy Manson életre kelti magát a Sátánt :) A csávesznak van egy-két jó száma, amúgy nem normális, ha hajlandó volt a nevét adni egy filmhez én inkább kihagyom azt....
süti beállítások módosítása