Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Saldana Bessonnál akciózik

2010.05.17. 09:20 koimbra 1 komment

Luc Besson produceri felügyelete alatt készül el a Columbiana, a forgatókönyvet is ő írta, ezúttal Robert Mark Kamen is besegített neki. Az akciófilm főszerepére Zoe Saldanat szeretnék megnyerni, a színésznővel már felvették a kapcsolatot, ám a tárgyalások még csak a korai szakaszban járnak. Rendezőt elég gyorsan sikerült keríteni a produkció élére, nem is csoda, a „Besson istállóban” sokan tevékenykednek, Louis Leterrier biztosan nem ért rá, Pierre Morel mással van elfoglalva, így a Szállító harmadik felvonását készítő Olivier Megatron vezényelheti le a filmet.

A történet Latin Amerikában játszódik, egy kislány szemtanúja lesz, hogy szüleit Bogotában megölik, felnővén kőkemény bérgyilkosként keresi a betevőre valót. Nagybátyjának dolgozik és reméli, hogy előbb-utóbb fegyvere elé kerül az a gengszter is, aki meggyilkolta szüleit. Saldana éppen ráér, a Takersen már elvégezték az utómunkálatokat és Saldana éppen arra vár, hogy mikor írhatja be a naptárába a Star Trek 2 forgatásának a kezdetét, ám ez jó esetben is csak jövő év elején jöhet számításba, addig el tudják készíteni a Columbianat.

Címkék: miújság akcióhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr712009263

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Söci 2010.05.17. 10:07:41

Nő kezébe fegyvert?
süti beállítások módosítása