Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új Splice poszter

2010.05.17. 20:46 koimbra 4 komment

Végre a mozikba kerül Vincenzo Natali horrorja, a Splice. A filmben génekkel kísérleteznek, így jön létre a poszteren is látható lény, aki nem túl barátságos, ám annál inkább vérszomjas. A génekkel való kavarás sosem vezet jó ereménye, pl. A lényben is keresztezték a DNS-eket, aminek eredményeképpen szemrevaló teremtés született, aztán meg loholhattak utána, hogy megállítsák.

Címkék: poszter splice

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr772011210

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nostro · http://www.flickr.com/photos/terraflex/ 2010.05.17. 22:10:22

A rendező két filmjét láttam eddig, amik ügyesek, ötletesek és főként takarékosak voltak, megkapó gondolatokkal. Emlékezetes mindkettő számomra.
Ez pedig, már amennyire a trailerből látszik, nagyobb költségvetéssel is készült, két ismertebb arccal. Polley ráadásul nem szokott rossz filmeket vállalni, Brody munkássága már kicsit eklektikusabb:)
Tehát, én nagyon bizakodó vagyok, és remek filmre számítok.

Anak 2010.05.18. 20:29:41

Hú de bizarr ez a teremtmény!

b0lha 2010.05.20. 21:43:50

hat lehet h nektek bizarr, de vhol nekem a tokeletes leny pont igy nez ki :D mindig is mondtam h az emberrol mar csak a farok, es a strucclab hianyzik, es akkor tokeletes lenne (kepzeljunk csak bele mien hihetetlen mozgasokra lennenk kepesek, ha olyan baszadek nagyot birnank ugrani, meg utana a farkunkat 5. vegtagkent alkalmazva megkapaszkodni dolgokon... ahh, kiserletezzetek rajtam is!)
süti beállítások módosítása