Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alice és Csipkerózsika után Hamupipőke is újra ellátogat a vászonra

2010.05.18. 12:46 koimbra 2 komment

A Disney vérszemet kapott, nem is csoda, az Alice Csodaországban eddig közel 1 milliárd dollárt fialt. Néhány hete jelentették be, hogy el fog készülni a Csipkerózsika új változata is, méghozzá nem animációs formában képzelik el a produkciót, hanem színészekkel forgatják le a filmet és még annyit csavarnak a sztorin, hogy a gonosz boszorkány szemszögéből mondják el a sztorit. Nem várják meg, hogy ez az elképzelés mennyire vonzza be a nézőket a mozikba, a Hamupipőke élőszereplős változatát is szeretnék tető alá hozzák. A stúdió fejeseinek az asztalára Aline Brosh McKenna (27 idegen igen, Az ördög Pradát visel) olyan forgatókönyvet tett le, ami láttán rögtön egy hétszámjegyű összeget fizettek ki az írónőnek és a projekt mögé Simon Kinberg állt be producerként (ő felügyelte a 101 kiskutya filmet is).

A Hamupipőke története az elmúlt néhány évben előkerült párszor, a sztorit némileg áttdolgozták az Örökkön-örökké romantikus vígjátékban, ahol Drew Barrymore játszotta a főszerepet és napvilágot látott a Los Angeles-i tündérmese, ebben Hilary Duff alakította a központi karaktert.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr12012535

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.18. 18:10:23

Hát ha olyan lesz, mint az Alice, inkább ne csinálják...

suo tempore 2010.05.18. 19:18:14

az Alice sztori önmagában is egy nagy szar, az amcsiknál valamiért nagyon kultusz

remélem ezen csavarnak egy shrekeset, úgy lenne értelme
süti beállítások módosítása