Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Clement lesz a Men in Black 3 egyik gonosza

2010.05.19. 10:24 koimbra Szólj hozzá!

Jemaine Clement, a Flight of the Conchords sorozat főszereplője fog borsot törni a Sötét zsaruk orra alá, ugyanis ő lesz az egyik gonosz figura, akivel Will Smithnek és Tommy Lee Jonesnak le kell számolnia a Men in Black 3-ban.

A történetben lesz időutazás is, a sztori nagy része 1969-ben fog játszódni,  Josh Brolin játssza majd Jones fiatalabb énjét. Egyelőre nem árultak el többet a filmről, így nem lehet tudni, hogy milyen űrlények fognak feltűnni a produkcióban, ezért sajnos a kinézetükről sem tudok még beszámolni. Annyi ismeretes, hogy Clement karakterének Boris a neve és egyszerre tud ijesztő és elbűvölő lenni.

Éppen a Men in Black előkészületei zajlanak, néhány héten belül hozzálátnak a forgatáshoz, ám nem jövőre, hanem csak 2012-ben kerül a mozikba a produkció.

Címkék: miújság men in black men in black 3

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr722014866

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása