Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Alakul a Sikoly 4

2010.05.21. 18:57 koimbra 4 komment

A Sikoly 4-hez sikeresen megnyerték az előző részek főszereplőit, Kevin Williamson forgatókönyvíró teljesen boldog, hogy nem kell semmit változtatni az által összehozott szkripten, Courtney Cox, David Arquette és Neve Campbell visszatér, Wes Craven pedig megint a rendezői poszton tevékenykedhet. Ezzel meg is lennének, jöhetnek a mellékszereplők. Ashley Greene, Hayden Panettiere, Rory Culkin és Lake Bell lesznek láthatóak a negyedik felvonásban, persze csak ha sikerült velük megegyezni, amire elég jók az esélyek.

Bell egy rendőrtisztet formálhat meg, aki Campbell karakterét még a gimiből ismeri. Greene pedig Campbell Jill nevezetű unokahúgát játszhatja, míg Panettiere a legjobb barátja lesz és nem mellesleg nagy filmrajongót alakíthat. Culkin Greenevel keveredik viszonyba.

Williamson időközben elmondta, hogy a filmben lesz utalás a manga képregényekre, az ázsiai kísértetfilmekre, a PG-13-as horrorművekre, a vámpíros alkotásokra, M. Night Shyamalan rendezéseire és a kínzós produkciók is szóba kerülnek.

Címkék: miújság sikoly sikoly 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr232021374

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

purga · http://horrormirror.blog.hu 2010.05.25. 20:29:45

"még szóba kerülnek a kínzós pornók is." itt szó szerinti fordítást vélek felfedezni, ugyanis a "torture porn" egy amolyan szakzsargon az olyan filmekre, amiknek a középpontjában a kínzás áll, pl. a motel. magyarul ez nem pornót takar, amiben ölnek.

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.05.25. 21:02:07

@purga: Valóban torture porn volt az eredeti írásban:) Most már ez is tudom, köszi:)
süti beállítások módosítása