Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kreuk, Cook és Castle-Hughes a Vampire-ban

2010.05.22. 14:04 koimbra 1 komment

Kristin Kreuk a Smallville-ben domborított, leginkább onnan ismerhetjük a színésznőt, mozis kiruccanása a Street Fighter: The Legend of Chun-Li nagyot hasalt a mozikban, így visszatért a sorozatok világába, azonban a fiatal színésznő ismét próbálkozik, A bálnalovasért Oscarra jelölt Keisha Castle-Hughes és Rachel Leigh Cook mellett lesz látható a Vampire produkcióban, rajtuk kívül Kevin Zegeres, Amanda Plummer, Trevor Morgan és Yu Aoi szerződött még le a filmre.  A forgatás már kezdetét vette, Iwai Shunji ül a rendezői székben, a direktor a New York, I Love You antológiából vette ki korábban a részét és az All About Lily Chou-Chou kultfilmet is ő készítette.

Zegers egy tanárt alakít, aki az emberi vért kóstolgatja és fiatal, öngyilkos hajlamú lányok közül választja ki az áldozatit. 

Címkék: miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr842022878

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

suo tempore 2010.05.22. 20:52:41

nem unják még ezeket a kurva vámpírokat? még mindig eladható?

esetleg felnőtt egy új generáció? :DDD
süti beállítások módosítása