Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Rockwell és a második eljövetel

2010.05.24. 21:44 koimbra 2 komment

Sam Rockwellt keresték meg a Sweet Baby Jesus indie vígjáték főszerepével, ha a kiváló színész aláírja a nevét a szerződésre, akkor egy Joe (vagy József ha úgy tetszik) nevű fickót játszhat, aki terhes tini barátnőjével éppen Bethlehembe utaznak. A nő neve Mária és valamilyen oknál fogva többen úgy gondolják, hogy hamarosan tanúi leszünk a Második Eljövetelnek. Bette Midler és Kim Cattrall már korábban elkötelezte magát a film mellett, Mária megformálására Britney Spearst akarták felkérni, de végül ügy alakult, hogy egy másik popénekes, Pixie Lott játszhatja el Rockwell várandós barátnőjét.  A történet mellesleg a 70-es években játszódik karácsony táján, József és Mária pedig hippifigurák lesznek.

A vígjátékot Peter Hewitt rendezi, aki a szörnyűséges Garfield és az igen rossz Szupersuli után a Műkedvelő műkincsrablókat hozta össze. A készítők azt mondják, hogy nagyon fontos szerepet fog betölteni a filmben a zene, hallhatunk majd dalokat a 70-es  évekből és a mostanában népszerű előadoktól is hallhatunk majd ezt-azt, tehát biztos, hogy Pixie Lott egyik szerzeménye is felcsendül a produkcióban.

Címkék: miújság vígjátékhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362028712

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.24. 22:01:50

Hát jó lesz az biztos, bár nem tudom, hogy Pixie Lott mégis hogyan fog alakítani. Azért Rockwell mellett nem nagyon kéne égetnie magát :)

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.05.25. 08:45:30

Egy ilyen szinopszishoz Hewitt nem elég jó, illetve túl konzervatív rendező, így komoly unalmat sejtek.
süti beállítások módosítása