Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Van rendezője a Hitman 2-nek

2010.05.24. 19:59 koimbra 2 komment

Közel egy éve már, hogy a Fox stúdió bejelentette a Hitman - A bérgyilkos folytatását, a számítógépes játék alapján készült mozifilm közel 100 millió dollárt hozott a filmszínházakban 24 millió dolláros büdzsé mellett. A forgatókönyvvel való bíbelődést Kyle Wardra bízták rá, aki ekkoriban már a Kane & Lynch szkriptjét írta. Ekkor már biztosra vehettük, hogy Xavier Gens nem tér vissza a rendezői posztra, ugyanis a stúdió az első felvonásnál utóforgatást rendelt el és Gens helyett már más irányította a munkálatokat, a végső vágásnál nem lehetett jelen. A projekt élére a spanyol Daniel Benmayort választották ki, ő eddig két alkotást készített, a Paintball 3,9-es imdb-s átlaga nem adhat okot az örömködésre, jelenleg pedig a Bruc című kalandfilmen végzik az utolsó simításokat.

Nem tudni, hogy Timothy Olyphant újra eljátssza-e a 47-es ügynököt, a vele kötött szerződés kötelezi a színészt, hogy visszatérjen a főszerepre, a kérdés csupán az, hogy a stúdió is akarja-e, hogy visszatérjen. A történet néhány elemet át fog emelni a játék ötödik részéből.

Címkék: hitman miújság játékból film hitman 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr132028400

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Butlers 2010.05.24. 23:24:41

hát ez nem hangzik túl jól, pedig mit nem adnék egy ütős hitman moziért...

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2010.05.25. 09:45:52

első rész nekem tetszett, már ami egy ilyen popcorntól várható.
süti beállítások módosítása