Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Dominic Cooper játssza Howard Starkot az Amerika Kapitány filmben

2010.05.25. 10:06 koimbra 4 komment

Tony Stark apja, Howard feltűnt a Vasember folytatásában, a karakternek nem ez lesz az utolsó jelenése, ugyanis az Amerika Kapitány mozifilmben is látható lesz. Howard Starkot a Vasember 2-ben John Slattery formálta meg, ám mivel a Kapitány története a 40-es években játszódik fiatalabb színészre volt szükség,  Dominic Cooperrel (Egy lányról) vették fel a kapcsolatot és sikeresen meg is egyeztek vele, már le is szerződtették a szerepre. A Marvel tavaly októberben már megkereste Coopert, akkor Fandralt alakíthatta volna a Throban, de aztán Stuart Townsendnél landolt a szerep, aki végül kilépett és Joshua Dallasszal helyettesítették őt.

Címkék: miújság amerika kapitány képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr882029542

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Shyllard 2010.05.25. 15:09:27

Így végképp nem értem, hogy hogyan lehetséges, hogy Amerika kapitány is tagja lesz az Avengers-nek....

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.05.25. 15:12:52

@Shyllard: A képregényben a küldetése legvégén beleesett a jeges óceánba, ami hibernálta, évekkel később pedig kihalászták. Szerintem így oldják meg a filmben is.

Shyllard 2010.05.25. 16:06:49

@koimbra: Hát igen, ez jól működött képregényben, viszont sztem így filmre elég hülyén hangzik az egész....

damoqles 2010.05.25. 18:07:00

Minden képregény sztorija (na jó, csak a "nagyon négyszínűeké") hülyén néz ki "a valóságban", ez a műfaj nem erről szól. :)

Mindenesetre egyetértek, szerintem is elvetik a jégbörtönös ötletet. Cap inkább lehetne tetszhalott hadifogságban, mesterséges hibernációban, kómában stb.
süti beállítások módosítása