Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Gideon kardja Bay kezében

2010.05.25. 12:03 koimbra 1 komment

A Paramount zsákolta be Douglas Preston és Lincoln Child megjelenés előtt álló regényének, a Gideon's Swordnak a megfilmesítési jogait. Michael Bay figyelmét felkeltette a könyv, ezért kapva kapott az alkalmon és beállt producerként a projekt háta mögé. Úgy tűnik, mintha Bay abbahagyta volna a horror feldolgozások erőltetését, legutóbb az I Am Number Four sci-fi film fedélzetére fellépett szintén produceri minőségben.

A regény 2011 februárjában kerül a könyvesboltok polcaira és a nálunk is megjelent Pendergast ügynök spin-offjaként lett beharangozva és Gideon nyomozó fog állni a középpontban. A konkrét történetet még homály fedi, de a tervek szerint egy sorozat első darabja lesz. Megemlítem, hogy az első Pendagrast könyv alapján már készült egy mozifilm A bestia címmel rendezésében, ám az 1997-ben bemutatott produkció megbukott a kasszáknál.

Címkék: miújság könyvből film thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr272029823

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

efes · http://efesasanisimasa.wordpress.com/ 2010.05.25. 13:12:36

Sőt, Gideon kardja címmel is volt már egy mozi, olyan Moszados, nem is volt rossz, sőt még jobb is volt, mint Spielberg Münchenje. www.imdb.com/title/tt0092038/
süti beállítások módosítása