Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Renner lesz Sólyomszem?

2010.05.27. 10:36 koimbra 1 komment

Sólyomszem jelen esetben nem egy indián neve, hanem a Marvel egyik karakterének az elnevezése, a figurának nincs különleges képessége, viszont a mindig nála lévő íjába beillesztett különféle nyílvesszőkkel bármit képes eltalálni. Pletykálták, hogy a Vasember 2-ben lesz majd jelenése, ám ez nem valósult meg és arról is lehetett hallani, hogy A bombák földjén háborús drámáért Oscarra jelölt Jeremy Renner fogja életre kelteni a karaktert a Bosszú Angyalai filmben, de akkor még nem erősítették meg, hogy a karakter benne lesz-e a produkcióban, illetve valóban szóba jött-e Renner neve a szerep kapcsán.  Az AICN oldal tudomására jutott, hogy a dolog már eldőlt, Renner aláírta a szerződést. Az oldal leszögezte, hogy a forrásuk eddig még soha nem szolgáltatott nekik infot, ám eléggé megbízható az illető.

A Bosszú Angyalai film forgatása jövő év elején veszi kezdetét és 2012 nyarán mutatják be. A hősöknek Hulkkal kell felvenniük a küzdelmet, az még nem tisztázott, hogy Loki vagy pedig a Skrullok hajtanak végre agymosást a zöld óriáson, hogy a saját érdekeiket szolgálja.

Címkék: miújság képregényből film bosszú angyalai

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr822035033

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.05.27. 11:20:18

Renner zsír, szép kis szereplőgárda lesz:D
süti beállítások módosítása