Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Weaver és a vörös fények

2010.05.27. 12:24 koimbra Szólj hozzá!

Rodrigo Cortés legutóbbi filmje, a Buried eléggé jól sikerült, legalábbis az imdb-n 292 szavazat után 9,2-en áll, tehát elvileg azokat is meg fogja győzni a produkció, akik eddig Ryan Reynoldsban a kockahasán kívül nem láttak semmit.  A rendező következő munkájára készül, a Red Lights thrillerről és szándéka szerint ebben azt próbálja bemutatni,   hogy az agy nem a valóságot mutatja. A főszerepre sikerült megnyerni Sigourney Weavert, aki egy parapszichológust fog játszani és egy 30 év után a reflektorfénybe visszatérő médiumról bizonyítaná be, hogy amiket az illető csinál, az valójában csalás. Egyelőre nem tudni, hogy ki alakítja ezt a bizonyos embert. (Én Uri Gellert javasolnám. Mukodj!!).

A forgatás kezdete még nem ismert, Weaver elfoglalt színésznő és éppen 3 olyan produkció is előkészületi fázisban van, amiben viszontláthatjuk őt.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr942035288

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása