Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Bay felügyelete alatt készülhet a Tini Nindzsa Teknőcök mozifilm

2010.05.28. 11:35 koimbra 2 komment

Miután az Imagi Studios lehúza a rolót ne nagyon számítsunk arra, hogy a közeljövőben be fog futni a Tini Nindzsa Teknőcök (TMNT) animációs film folytatása, valószínűleg le is mondhatunk teljes egészében a második részről. Ám ez nem jelenti azt, hogy ne látnánk viszont a pizzakedvelő Leonardot, Raffaellot, Michelangelot, Donatellot és Szecska mestert. 

A Nickelodeon tavaly 60 millió dollárt perkált le a karakterek globális jogaiért. A Paramount pedig (mivel a Nickelodeon a stúdió szárnyai alá tartozik) betervezte az élőszereplős filmváltozatot, a terveikben pedig partnerre leltek a Platinum Dunes produkciós cég "személyében", ez azt jelenti, hogy Michael Bay producertársaival, Brad Fullerrel és Andrew Formmal karöltve beállt a projekt mögé producerként. Most éppen egy megfelelő forgatókönyvírót keresnek, néhány héten belül kiderü ki vetheti papírra a mutáns teknősök kalandját.

Címkék: miújság tini nindzsa teknőcök

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr362037639

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

dingo kapitány · http://dingo.blog.hu/ 2010.05.28. 13:15:53

Az animációs sem volt rossz, de egy élőszereplősre tuti befizetnék, csak üsse meg a szintet, könyörgöm, nem kell nosztalgia orgazmus, csak legyen jóh! TURTLE POWER!
süti beállítások módosítása