Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

McAvoy játssza a fiatal Charles Xaviert

2010.05.28. 10:52 koimbra 1 komment

Eredetileg Bryan Singer rendezhette volna az X-Men: First Classt, ám ő a Jack, the Giant Killer miatt kiszállt a rendezői székből, a fedélzetet azonban nem hagyta el, ugyanis producerként bábáskodik a felett. A stafétabotot Matthew Vaughn vette át, aki legutóbb a Ha/Vert (Kick Ass) szállította le és már több Marvel produkció kapcsán szóba jött a neve. Az X-Men trilógiában Patrick Stewart játszotta Charles Xavier profot, ám mivel a First Class története nem a jelenben játszódik, hanem akkor, mikor még Xavier is fiatalabb volt, így más színészt kellett keríteni. A szerepre James McAvoy szerződött le, tőle nem áll távol a képregények világa (emlékszünk még a Wantedre?). Rajta kívül nincs több biztos pont a szereplőgárdában, még nem tudni, hogy ki formálja meg a fiatal Magnetot.

A történet még akkor játszódik, mikor Xavier és Lensherr (azaz a Mágnesesség Ura) még barátok voltak és együtt küzdöttek azért, hogy megmentsék a világot, aztán különváltak útjaik.

Címkék: miújság x men képregényből film x men first class

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr292037527

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

desmondwallace · http://desmondwallace.wordpress.com/ 2010.05.28. 13:17:39

Kicsit fiatal nekem ez a Xavier. A tanítványok akkor 10 évesek lesznek?
süti beállítások módosítása