Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Stb...

2010.05.28. 23:08 koimbra Szólj hozzá!

- Csaa jövő év elején látnak hozzá a Jack, the Giant Killer forgatásához, Bryan Singer ugyanis előtte a speciális effektekre kíváncsi, szóval először az óriásokat készítik el.
- 2011 decemberében érkezik a Sherlock Holmes 2, Rachel MacAdams is visszatér, de nem lesz központi karakter.
- Guillermo Del Toro azt mondja, hogy a Hobbit még mindig nem kapotz zöld utat nem tudni, hogy mikor kezdődhetnek a munkálatok, a forgatókönyv már teljesen kész.
- Ashley Greene mégsem lesz benne a Sikoly 4-ben, helyére Emma Roberts került.
- Adam Green rendezi a Killer Pizza filmet, melyben egy tini fiú a címbéli pizzás hely dolgozója lesz, hamarosan azonban kiderül, hogy a cég valójában szörnyek levadászására specializálódott.
- A Legendary Pictures vásárolta meg Travis Beacham forgatókönyvét, a Pacific Rim-et, a történet a jövőben játszódik, ahol a Földet vérszomjas lények támadják meg. Steve Quale, a second unit and visual effects director on Avatar.
- Három név szerepel A végső állomás 5 lehetséges rendezőinek a listáján. Charles Gibson (A Karib-tenger kalóza effektjein dolgozott), Bradley Parker (reklámokat készítgetett eddig és a Cloverfield effektjein ügyködött) és Steve Quale (az Avatarnál volt a Second Unit stáb vezetője)
- Rob Minkoff dirigálja a Flypaper vígjátékot, a főszerepben Tim Blake Nelson és Jessica Biel lesz látható, a sztori szerint néhányan megpróbálnak kirabolni egy ATM-et, a tervet úgy viteleznék ki, hogy C4-gyel robbantanák fel az automatát.
- Az Alice Csodaországban elérte az egy millárd dolláros bevételt.
- A  pletykák szerint Megan Fox egy sellőt fog alakítani a Karib-tenger kalózaiban.
- Jason Sudeikis leszerződött a Horrible Bosses-ba.
- Mariah Carey feltűnt volna Tyler Perry következő rendezésében, a Colored Girls-ben, ám végül az énekesnő elhagyta a produkció fedélzetét.
- Heidi Montag így ajánlotta magát Michael Bay figyelmébe, de hát végül nem ő kapta a Transformers 3-ban a női főszerepet.


 

- The Sorcerer's Apprentice színfalak mögött


- Iron Baby

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr802039133

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása