Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Visszatér a kis zöld látogató

2010.05.29. 11:45 koimbra 3 komment

2008-ban került bemutatásra Stephen Chow rendezésében a CJ7 - A kis zöld látogató sci-fi vígjáték. Chow játszotta az egyik főszerepet is, egy apukát formált meg, aki folyamatosan a szeméttelepen turkál, egy nap pedig talál egy fura gömböt, amit hazavisz és odaad fiának. A tárgyról hamarosan kiderül, hogy földönkívüli lény. A folytatása jövőre fut be, azonban második rész már animációs lesz és Chow a hangját kölcsönzi Ti karakterének, illetve producerként is jelen lesz, a rendezői teendőket Toe Yuen végzi.

Címkék: képben sequel

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr262039885

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Hatványpatkány 2010.05.29. 21:07:36

Offtopic, de most olvastam a hírt.
Nem elég, hogy a múltkor el kellett köszönni Végvári Tamástól, ma meghalt Dennis Hopper is...
Koimbra, ugye írsz róla egy méltó nekrológot?

egy maréknyi dollár 2010.05.29. 21:15:48

Teljesen véletlenül kattintottam erre a filmre és ott ragadtam.Nagyon tetszett.Szerintem felnőttek és gyerekek számára is élvezhető volt a történet,valami különös báj lengte be az egészet.A két főszereplő játéka természetességében lenyűgöző.
Az animációs folytatás/?/ - elnézvén a képeket - hidegen hagy.
süti beállítások módosítása