Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Resident Evil poszter és egy kép

2010.06.01. 10:37 koimbra 2 komment

Néhány képet korábban már szemügyre vehettek (itt és emitt) és az előzetes is kikerült az internetre. A Resident Evil immár a negyedik részénél jár, mondanom sem kell, hogy a számítógépes játékok alapján készült filmek közül a legsikeresebbnek számít, mondhatni egyedülálló, a Tomb Raider is csak két részig jutott, akárcsak a Mortal Kombat. Mondanom sem kell, hogy Milla Jovovich ismét csúnya zombikkal veszi fel a küzdelmet, mellette Ali Larter és Wentworth Miller aprítja az élőholtakat. Jovivich a twitterén nemrég azt írta, hogy Sienna Guillory, aki a második felvonásban Jill Valentine-t formálta meg visszatér a Resident Evil: Afterlife-ban. (Nagy öröm, mivel Guillory dobta fel a második részt, ráadásul jobban fest, mint Jovovich.)

Címkék: képben poszter resident evil játékból film resident evil 4

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr512047295

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.06.01. 20:20:50

komolyan koimbra, tarkón koccintalak amiért folyamatosan 2 részesnek közlöd a Mortal Kombatot. Van annka harmadik része. Nem azért szenvedtem végig, ohgy ilyeneket lássak a neten :D

amúgy tudtátok, hogy Millernek volt játékszereplése is? :D
media.photobucket.com/image/risen%20main%20character/Itangir/Risen/Risen2009-10-0419-14-06-25.jpg

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.01. 20:22:16

@balukaaaa teh master: Nincs Mortal Kombat 3 mozifilm, esetleg a tévében.
süti beállítások módosítása