Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Seyfried, Stone és Woll közül kerül be valaki Anderson vallási filmjébe

2010.06.01. 18:34 koimbra 4 komment

Paul Thomas Anderson és Philip Seymour Hoffman ismét együtt dolgozhat, ideje is volt, hogy a rendező csináljon valamit, a nagyszerű Vérző olaj (There Will Be Blood) óta nem jelentkezett semmivel.  Korábban már beszámoltam róla, hogy az egyelőre cím nélküli projektben (bár azért már emlegették The Master néven is) Hoffman egy karizmatikus értelmiségit játszak, aki úgy dönt, hogy vallást alapít. Az egyik követője egy Freddie nevű karakter lesz, a karaktert Jeremy Renner kelti életre, az általa játszott fickó csak egy ideig lesz elkötelezett híve a Mesternek, aztán, kételkedni a hitében és a vezetőjében is.

Hoffman feleségét Reese Witherspoon játszhatja, aki nem csak gondoskodik férjéről, de kiáll teljes mellszélességgel annak ügye mellett.  Lányuk megformálására egyszerre három fiatal hölgy is szóba jött, Amanda Seyfried, Emma Stone és Deborah Ann Woll (róla látható a kép fentebb)  közül fogják kiválasztani, hogy ki játszhatja el Elizabethet.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr262048531

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Fecniii 2010.06.01. 19:50:06

Imádom ezt a csajt! A True Blood című frenetikus sorozatban játszik egyébként.

suo tempore 2010.06.01. 20:32:13

ez aztán a hír...se címe, se szereplői

Mese92 2010.06.02. 08:04:46

Ennek a csajnak van ám kisugárzása! Reese Witherspoon meg az egyik kedvenc színésznőm.
süti beállítások módosítása