Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sutherland a Growl horrorban

2010.06.02. 21:39 koimbra 1 komment

A Shocktillyoudrop értesülése szerint Kiefer Sutherland miután befejezte a Lars Von Trier rendezésében készülő Melancholiat csatlakozik a Growl szereplőgárdájához, ott ismét együtt játszhat Katee Sackhoff-fal a 24 sorozat után. Mellettük még feltűnik Josh Kelly és Paul Bean is.

A film története egy The Brawlers névre keresztelt utazó illegális klub körül forog, ahol a magukat erősnek képzelő emberek mérhetik össze tudásukat bunyó terén egymással és a "vándorcirkusz emberivel" A klub egy szinte teljesen elhagyott városba érkezik, ahol csak a Maxilla család éldegél és szeretnének maguk is részt venni a műsorba és sikerül is elérniük. Csakhogy a família hamarosan kimutatja a foga fehérjét, így a klub tagjai közül néhány fűbe harapnak, pár emberből vacsora lesz és olyan is akad, aki akarata ellenére a család tagjává válik.

Címkék: képben miújság horrorhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr232052025

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

borleszk (törölt) 2010.06.03. 07:40:53

Katee Sackhoff a noi szinész-pool Nicolas Cage-e, igazi, mindent elsopro antitalentum akinek a szinészet olyan mint goliàtnak dàvid. 6 làb mélyre vele
süti beállítások módosítása