Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.06.03. 20:59 koimbra Szólj hozzá!

Négy film került a magyar mozikba, megérkezett Matt Damon nagyott bukott Zöld zónája, de lesz itt még némi romantika Miley Cyrusszal és egy magyar dokumentumfilmre is beülhetünk (ha vetítének erre).

Zöld zóna (Green Zone): Matt Damon és Paul Greengrass újra egyesítette erejét a Bourne filmek után, ám ezúttal nem sikerült becsalogatni tömegeket a mozikba. Damon Irakban nyomoz tömegpusztító fegyverek után, azonban saját kormányának is a célpontjává válik.

Az utolsó dal (The Last Song): Miley Cyrus, Kelly Preston, Greg Kinnear főszereplésével készült a romantikus film. Steve gyerekeivel a szünidőt szülővárosában tölti, ám lánya már évek óta nem áll szóba vele. Ám bekerül a képbe egy fiú is, akivel romantikázhat, így már nem olyan szürkék a napjai.

Inkubátor: Az  dokumentumfilm azokról szól, akik Nyugaton nevelkedtek emigráns közösségekben, hogy miként fogalmazódott meg bennük a kettős identitás és hogyan lettek "kötőjeles-valakik". (port.hu).

Hó (Snijeg): bosnyák-francia-iráni-német dráma. 1997-ben játszódik a történet egy kis bosnyák faluban, férfiakat nem nagyon találni itt, ugyanis a háborúban meghaltak. Aztán feltűnik néhány pénzes alak, akik azt mondják az ott élőknek, hogy megveszik a házaikat.

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr502054558

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása