Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Sam Mendes következő filmje az On Chesil Beach lesz

2010.06.03. 14:45 koimbra Szólj hozzá!

Sam Mendes a Preacher rendezői posztját hagyta ott a 23. James Bond film kedvéért, azonban a 007-es következő akciója még várat magára az MGM súlyos anyagi helyzete miatt, így a direktor új meló után nézett. Először is betervezte, hogy elkészíti Roald Dahl gyerekkönyve, a Charlie és a csokigyár színpadi változatát. A könyv alapján  Tim Burton forgatott filmet Johnny Depp főszereplésével 2005-ben. Az első előadás 2011 végén lenne esedékes, Mendes addig sem ezen produkció tervezgetésével tölti az idejét, hanem elővette Ian McEwan On Chesil Beach címre hallgató regényét, ugyanis szeretné megfilmesíteni azt (illetve a benne leírtakat). A főszerep iránt az Egy lányért alkotásban nyújtott teljesítményéért Oscarra jelölt Carey Mulligan érdeklődik. A Focus Features szárnyai alatt készülhet el a filmváltozat és a stúdió fejesei felajánlották McEwannak, hogy maga írhatja a forgatókönyvet.

Az On Chesil Beach 2007-ben került Angliában a könyvesboltok polcaira, a történések 1963-ban játszódik, a főszereplő két huszonéves szűz, akik túlesnének az első aktuson, de ez nem végződik valami jól. Az eredménytelen próbálkozás után kétségek kezdik gyötörni őket.

Címkék: miújság könyvből film drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr62053571

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása