Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Tony-díjas színészek Vera Farmiga filmjében

2010.06.04. 19:00 koimbra Szólj hozzá!

Vera Farmiga az Oscar-jelölése után beállt a kamera másik oldalára és leforgatja a Higher Ground drámát, a 13 éves színészi pályafutása alatt nem csak színészi képességei javultak, de bizonyára elleste, hogy miképp kell megrendezni egy alkotást. A Legmelegebb nap (Humpday) egyik főszereplőjét, Josh Leonardot sikerült megnyerni a filmre, mellette három Tony-díjas drámai színész  Bill Irwin, Donna Murphy, Norbert Leo Butz tűnik fel, ezen kívül Farmiga az egyik főszerepet magára osztotta.

A projekt Carolyn Brigg memoárján alapszik, egy tini áll a sztori középpontjában, aki elég korán, 17 évesen esett teherbe, hamarosan a az amerikai keresztény fundamentalisták között találja magát, ahol rendszeresen naponta imádkozik, ám házassága tönkremegy, felmerül benne néhány kérdés és kételkedni kezd hitében.

Címkék: miújság drámahír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr142056931

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása