Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Summit vette meg a Now You See Me forgatókönyvét

2010.06.08. 10:28 koimbra Szólj hozzá!

A Summit Entertainment vásárolta meg Boaz Yakin és Edward Ricourt bankrablós történetét. Yakin korábban a Perzsia hercege (Prince of Persia) és a Későn kezdő (The Rookie) forgatókönyvében segítkezett, Ricourt pedig a Marvel stúdió íróprogramjának a tagja. A Now You See Mee címre hallgató thriller mögé Alex Kurtzman és Roberto Orci állt be producerként, a duó egyengette a Fringe sorozat, a Transformers és a Star Trek útját is.

A filmben egy csapatnyi FBI ügynök keményen azon dolgozik, hogy lebuktassák a világ legjobb bűvészcsapatát, ugyanis azok minden egyes előadásuk alatt kirámolnak egy pénzintézetet. Még nem szerződtettek le se rendezőt, se főszereplőt, a forgatás kezdetének az időpontja sincs kitűzve.

Címkék: miújság thrillerhír

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr312065105

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása