Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Az idióta bátty négy húga

2010.06.09. 18:43 koimbra Szólj hozzá!

Paul Rudd bizonyára örül, hogy elvállalta a My Idiot Brother főszerepét, ugyanis négy szépséges színésznővel játszhat, mellette látható lesz Elizabeth Banks, Zooey Deschanel, Emily Mortimer és Rashida Jones is. A forgatás a jövő hónapban veszi kezdetét New Yorkban.

Banks, Deschanel és Mortimer játsszákaz idealista  Rudd  ambiciózus húgait. A férfi felkeresi mindegyiküket otthonában, felvidítja őket, de ugyanakkor némi káoszt is csinál. Banks egy egyedülálló karrieristát alakít, aki több évet egy divatmagazinnál töltött és várja a nagy sztorit. Deschanel biszexuális lesz a filmben, barátnőjét Jones formálja meg. Mortimer pedig az aggódó anyuka lesz, aki csak tökéletes életet szeretne gyerekeinek, ám eközben házassága darabokra hullik.

Címkék: miújság vígjátékhír my idiot brother

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr392069586

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása