Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fantastic Four Reborn

2010.06.09. 10:39 koimbra 7 komment

A Fox stúdió nem volt elégedett a második Fantasztikus négyes mozifilm bevételével, ezért úgy döntött, hogy újraindítja a franchise-t. A Marvel hiába próbálta visszaszerezni tőlük a jogokat, sajnos nem jött össze, így a Fox tovább szőheti a saját elképzeléseit a szuperhős csapattal kapcsolatosan.

Az új verzió címe Fantastic Four Reborn lesz és producerként az eddig leginkább forgatókönyvíróként ténykedő Akiva Goldsman lesz. Michael Green pedig a szkriptet fogja szállítani, az úriember eléggé otthonosan mozog a szuperhős témában, ugyanis a Hősök és a Smallville sorozatok írója és producere volt, ezen kívül a Zöld Lámpás film forgatókönyve is a nevéhez fűződik. A Fox nem árult el többet a terveiből, így nem tudni, hogy kivel kell majd szembenéznie a négyesnek, illetve az sem tudható, hogy kiket szeretnének megnyerni a főszerepre.

Címkék: remake miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr672068343

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

a8zoli 2010.06.09. 11:41:57

sztem az első jó volt és a második közepesnek mondható az első csakis Julian Macmahon (kés/alatt) Dr. Doomjának köszönhetően ért vmit. a Chris Evans fákja és Michael Chiklis dolog jakcasses szivatása eröltetett volt amire még rátettek a 2. ban . jessica alba meg tökmindeggy minek volt ott...
a smallvillre meg a hősökre nem lennék annyira büszke mert mindkettő jóval a kétszeresére volt elnyújtva mint kellett volna.... ugyhogy nem sok jót látok ebben . a másodikban az ezüst unatkozó is gyér szövegeket és buta történetet kapott....
sztem sok ilyen forgatókönyv író soha egy képregényt se fogott a kezében vagy látott volna anim. sorozatból akár eggyet is hogy lenne fogalma ezekről.
kb olyan mintha wiki-n meg marvelen utánnaolvas kicsit és majd lesz vhogy.
ezért nyomja le őket rendszeressen Chris Nolan :D

Spawn85 2010.06.09. 11:54:15

A "Fantasztikus Négyes"-el nekem az volt a bajom, hogy talán túlzottan gyerekfilmet csináltak belőle. De legalább volt benne Jessica Alba. :)

Amúgy nekem bejött a Heroes és a Smallville is (utóbbinak szerintem a legutóbbi, 9. Évada az egyik legjobb volt az összes közül.)

Azért kíváncsi leszek, mi lesz az F4-ből a reboot után.

Llew 2010.06.09. 14:50:37

Ez a pár év után rebootolunk ugyan olyan röhelyes, mint a Pókermbernél. A FF esetében szerintem semmi más nem kéne, mint egy rendes forgatókönyv. Jessica Alba helyett mást? Most komolyan? Már csak ezért is mínuszból indul az új verzió.:D

Spawn85 2010.06.09. 16:43:59

@Llew: Én is azt mondom, hogy ha mindent meg is változtatnak, Jessica Alba maradhatna. :)

Alex Mahone 2010.06.09. 18:17:17

Azon kevesek (sőt, van egyáltalán ilyen ember rajtam kívül?) közé tartozom, akiknek mind a két rész tetszett, a butácska történetével, gyermeki naivitásával, bár MacMahon maradt volna a Nip/Tuck-nál. Szóval szerintem totál felesleges reboot, Alba viszont tényleg maradhat :D

koimbra · http://filmdroid.blog.hu/ 2010.06.09. 18:28:13

Nekem is tetszett mindkét rész, a karakterek megformálói is szépen eltalálták.

A nép fia 2010.06.10. 10:06:54

Semmibe nem tartana úgy kerekíteni a történetet, hogy passzoljon az új Marvel-filmekhez! Még lenne is értelme...
süti beállítások módosítása