Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Van rendezője a következő Végső állomásnak

2010.06.09. 11:36 koimbra 3 komment

Nagy sikernek örvendhetett A végső állomás 3D, természetes, hogy a stúdió folytatja a horror franchise-t, annak ellenére, hogy már érezhetően eléggé izzadságú szagú volt a jó öreg Kaszás ténykedése a legutóbbi felvonásban. A rendezői székbe Steven Quale ülhetett bele, az úriember second unit directorként dolgozott az Avatarnál a Titanicnál, James Cameronnal jó munkakapcsolatot ápol, hiszen még a Terminátor 2, A mélység titka és a Két tűz között produkciók elkészítésében is segítkezett és Cameronnal közösen dirigálták az Aliens of the Deep dokumentumfilmet.

A forgatókönyvet Eric Heisserer szállítja majd le, az író korábban a Rémálom az Elm utcában feldolgozását vetette papírra és szintén ő hozta össze A dolog előzményfilm szkriptjét.

Címkék: franchise végső állomás miújság sequel végső állomás 5

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr772068521

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

chick 2010.06.09. 12:58:06

na kíváncsi vagyok, hova tudják fokozni, még biztos nem láttunk minden halálnemet...

a8zoli 2010.06.09. 15:56:39

fú ez is megvan már pár hónapja lemezen meg kéne néznem :D

nikoleevil 2010.09.19. 19:46:07

ahhh yes :D erre vártam dejó nemcsak a Fűrész 7-re kell várnom hanem erre is zseeer :P :D imádom a Végső Állomásokat xD áhhh de kivi vok :DD
süti beállítások módosítása