Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Thor forgatásáról

2010.06.10. 22:20 koimbra 1 komment

Az Entertainment Tonightnak esélye nyílt arról, hogy egy kicsit jelen legyen a Thor forgatásán és hogy beszéljen Chris Hemsworthszel, Natalie Portmannal és Kenneth Branagh-gal. Hemsworth játssza Thort, Portman pedig a szerelmét formálja meg, míg Branagh a rendezői feladatokat látja el. Láthatunk egy nagy robbanást, bepillantást nyerhetünk abba, hogy miképp fog kinézni Asgard, illetve az Odint alakító Anthony Hopkins is feltűnik egy-két pillanatra.

Címkék: színfalak mögött thor képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr282072827

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

0gre · http://stoneagecomics.comxa.com/index.html 2010.06.11. 08:40:21

De hülyeségeket kérdezett a riporter! Én mondjuk arra lennék kíváncsi, hogy Branagh hogyan birkózott meg (az előző filmjeit ismerve) képregényfilmmel.
Hemsworth-től azt kellett volna kérdezni, hogyan bújik bele a karakterébe. Mármint azon kívül, hogy halálra gyúrta magát. Portmantől pedig azt kellett volna kérdezni, hogy ebben a képregényfilmben is kopaszra nyírja magát? :D
süti beállítások módosítása