Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Fassbender a Pókemberben?

2010.06.10. 12:53 koimbra 3 komment

Nemrég derült ki, hogy Michael Fassbendert szeretné Matthew Vaughn megnyerni a betervezett X-Men: First Class képregényfilmbe, a rendező álláspontján van a stúdió is. A színész a fiatal Magnetot formálná meg, ám Fassbender kapott még egy ajánlatot, a Sony ugyanis azt szeretné, ha ő játszaná el a Pókember filmben az egyik gonosztevőt. A BleedingCool oldal úgy tudja, hogy a Hálószövő egyik nagy ellenfele a Gyík lesz, de azt nem tudták világosan megmondani, hogy Fassbender vajon Dr. Curt Connorst (belőle lesz később a Gyík) alakítaná vagy pedig egy másik nagy erejű gonoszt.

Elvileg a negyedik Pókember filmben már Connors átalakult volna Gyíkká, azonban ez nem valósult meg, mivel a stúdió lefújta az előkészületeket és inkább az Ultimate univerzumra épülő Faljáró produkcióra koncentrál. 

Jelenleg még nem ismeretes, hogy ki játssza Peter Parkert, Donald Glover erősen lobbizik azért, hogy ő kapja a szerepet, Stan Leenek erről az a véleménye, hogy egy fehér színésznek kellene megformálnia a mindenki által kedvelt képregényhőst. Semmi kifogása Glover ellen, szerinte nagyszerű színész, de szerinte összezavarná az embereket, ha mégis néger bújna bele a pókkosztümbe.

Címkék: pókember miújság képregényből film

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr572071391

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fountain 2010.06.10. 13:50:10

Ez a néger Pókember... áh, kész... szóval... tök sajt, vagy mit'tom én :D... már az ötlet, de a bizakodás vagy az, hogy gondolkodnak rajta... lehetetlen XD Donald Glover?! Ez ellent mond minden létező törvénynek sztem.

I3eni 2010.06.10. 15:22:02

Utána meg majd jön az értetlenkedés "mert néger vagy mi?" Viszont olvastam egy olyan lehetőséget is, h "Jamie Bell" lesz a pókember... hát ő... Jó lenne már ha valami karizmatikusabb, nem gagyi pókemberrel találkoznánk a filmvásznon. Örülök, hogy újra kezdik, mert a színészekkel nekem sok bajom volt. Jó lenne már ha valami értelmes pókembert látnánk és gyönyörű barátnőjét a vásznon. Hát remélem még KERESGÉLNEK kicsit, mert ez így gyászos :(

Anak 2010.06.10. 19:01:14

A Lizzard tökéletes ellenfél lenne, ha benne lesz már most van egy biztos mozinéző.
süti beállítások módosítása