Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Ha minden jól megy F. Gary Gray dirigálja a Kane & Lynchet

2010.06.10. 14:26 koimbra Szólj hozzá!

Nagy a jövés-menés a Kane & Lynch mozifilm rendezői posztja körül, először a Mr. és Mrs. Smith second unit directorára, Simon Crane-re bízták volna a produkciót, majd a Halálos hajsza (Running Scared) alkotója, Wayne Kramer jött a képbe. Most pedig F. Gary Gray-jel vették fel a kapcsolatot, de ezek után már nehezen lehetne leírni, hogy biztosan ő fogja melegíteni a rendezői széket. Gray nem számít tapasztalatlannak az akció-thriller műfajában, legutóbb a Törvénytisztelő polgárt (Law Abiding Citizen) láthattuk tőle és az kezei közül került ki Az olasz meló (The Italian Job) és a Nincs alku (The Negotiator) is.

A Kane & Lynch főszerepére sikerült megnyerni Bruce Willist és Jamie Foxxot (ami azért érdekes, mivel egyik figura se néger), a két színész bűnözőket fognak alakítani, akiket éppen átszállítanának a halálsorra, mikor kiszabadítják őket, majd együtt kell felkutatniuk egy értékes tárgyat.

Címkék: miújság játékból film kane&lynch

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr412071649

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása