Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Heti néznivaló

2010.06.10. 21:10 koimbra Szólj hozzá!

Ezen a héten akad dráma, romantika, horror vígjáték is, akció most nincs, aki erre vágyik az beülhet a Zöld zónára vagy megvárja a jövő hetet, akkor érkezik a Ha/Ver.

Ilyen a formám (The Back-Up Plan): Jennifer Lopez visszatér és egy olyan nőt formál meg, aki gyereket szeretne és a mesterséges megtermékenyítés mellett dönt, mivel nem lelte meg az Igazit, de aztán belefut abban a fickóba, akivel le tudná élni az életét, ám valahogy elő kell adnia neki, hogy terhes.

Marmaduke – A kutyakomédia: A címszereplő dán dog gazdájával Kaliforniába költözik, ahol aztán megismerkedik egy agárral és össze akar vele jönni. Tom Dey, az Új csapás és a Showtime - Végtelen és képtelen rendezője készítette a vígjátékot, az eb Owen Wilson hangján szólal meg (legalábbis az eredeti változatban).

Rémálom az Elm utcában (A Nightmare on he Elm Street): Hozzánk is megérkezett a közismert horrorszéria feldolgozásának első része, Freddy Krueger újra az Elm utcai tinik álmaiban kísért és kesztyűs kézzel bánik áldozataival. Samuel Bayer dirigálta a filmet, a főbb szerepekben pedig Jackie Earle Haley, Thomas Dekker, Rooney Mara tűnik fel.

Egy másik ember (Un autre homme): 2008.as fekete-fehér svájci dráma. Francois új helyre költözik, ahol egy helyi lapnál vállal állást újságíróként, az ott élők mindennapjairól és a filmekről ír. Mivel fogalma sincs, hogyan kell kritikát írni, így az Utazás magazinból másolja ki az ajánlókat, ám egy nap rájönnek tettére.

A padláson (Na pude aneb Kdo má dneska narozeniny?):  2009-es cseh-japán-szlovák animáció. Pomnenka egy kedves baba, akit mindenki szeret, de elég vagány is, hogy ellenszegüljön a nehézfiúknak. Amikor ugyanis a főgonosz Hlava őt szemeli ki legújabb gaztette célpontjául, Pomnenka és barátai összefognak, hogy megvédjék otthonuk békéjét.

 

Címkék: néznivaló

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr902072156

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása