Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Jön A tégla folytatása

2010.06.11. 15:04 koimbra 12 komment

Az egyik legsikeresebb és legsikerültebb feldolgozás A tégla volt, amely a hongkongi Szigorúan piszkos ügyek remake-je volt. A krimi-thriller több, mint 300 millió dollárt kasszírozott világszerte és elvitte az Oscaron a Legjobb film kategóriában is győzedelmeskedett. A folytatás 2012-ben kerül a filmszínházakba, Mark Wahlberg pedig a következőket mondta a Beantown oldalnak: "Meg akarják csinálni a második részt és én azt feleltem erre, hogy szívesen eljátszanám ismét a karakterem. " Hozzátette, hogy Robert De Nirot is megkeresték az egyik szereppel, a színész egy korrupt politikust formálna meg.

A tégla forgatókönyvét jegyző William Monahan pedig elárulta, hogy már van néhány ötlete a folytatással kapcsolatban "Néhány hete elolvastam a Szigorúan piszkos ügyek folytatását és előzményét és semmit nem tudnék felhasználni belőlük a bostoni történethez. Nem kritizálom ezeket a filmeket, csak azt mondom, hogy A téglához saját ötleteket használunk fel. Már tudom is, hogy miképpen kezdődne a film...sőt már minden egyes jelenet a fejemben van."

Címkék: miújság sequel a tégla a tégla 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr582074363

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Dejdő 2010.06.11. 15:15:34

ÖÖÖÖ Kell is De Niro-t és még sok más Nagy nevet megtalálni ehhez a folytatáshoz,mivel csak MArk élte túl az egész filmet, még Alec Baldwin és Vera Farmiga visszatérhet! Ennyi! Toborozzák a többi tehetséges fiatalt (legalább 2-t) és még 2-3 Nagyobb nevet! Mondjuk Pacino simán beleférne ebbe a filmbe,esetleg Michael Douglas nekik tuti menne ez a korrupt zsaru/gengszter szerep! Fiatalok közül sokan vannak....de pl. Colin Farrell, sam worthington...vagy akár ha már az első részt Brad Pitt producerként felügyelte akkor ugorjon be szerepelni! Ja és Scorsese rendezze,MINDENKÉPPEN!!!

Shyllard 2010.06.11. 16:12:37

Remélem jó lesz, de Worthington semmikép sem szerepeljen benne, mivel az a gyerek színészkedni nem tud....

ChrisDry · http://www.chrisdry.com/ 2010.06.11. 16:27:14

Aki látta az eredetiket (mostanában adta az m2), annak aztán kinyílik a bicska a zsebében ilyen dumákra... az egész filmet egy az egyben felhasználták sztárokkal, mind2 filmet láttam már párszor, valóban 1-1 momentum másképpen volt, de a fő vonal 90%-ban ugyanaz, szóval, marhára hálás lehet egy ilyen jó történetért. Másrészt az eredeti színészek szerintem jobbak voltak... Utálom a remeke-eket s aztán dicsereik mekkora filmet rendezett, na ja, jó alapanyagból nem nehéz... Sajnos mostanában amcsiknál nincs új ötlet, a mostani filmek szánalmasan semmitmondóak, ezért jönnek a képregények újra elő...

Alex Mahone 2010.06.11. 16:44:19

A tégla szerintem egy borzalmas film volt. Szóval, két és fél órán át drukkolni az idióta és orruknál vezetett zsaruknak, hogy aztán a főhőst simán agyonlőjék egy liftben, majd a hullámot meglovagolva mindenkit kinyírjanak Walhbergen kívül... Hát az ilyen film elmegy ám a büdös p*csába.
Erre a folytatásra én nem vagyok kíváncsi.

freddyD 2010.06.11. 19:04:20

Nem hongkongi volt az eredeti?

Rolee83 2010.06.11. 21:04:55

Ez egy nagyon jó film, imádom, de nem látom értelmét a folytatásnak!

Scala 2010.06.11. 23:53:28

@Alex Mahone: Sztem is rossz film, Nem is kicsit. de a történetre nem is emlékszem, annyira pocsék volt!
Egy kínos szexjelent ugrik be LdiC. és a semmi mellű nő között, OMG, azt a hiteltelen bénázást, a ropi esete a hideg tomikkal... :-(((
Szóval ez a folytatás nálam megaLOL.

Jellemző, hogy kapott Oscart, fogtam is a fejem. ;-)

Brekicc 2010.06.12. 02:51:00

Sztem is a Remake nagy rakás fos volt. A sok intrikus szál ellenére is unalomba fulladt szerintem a film cselekménye, és teljesen tényleg olyan volt az egész, mintha megpróbáltak volna valamit újra megcsinálni csak szar lett.

damoqles 2010.06.13. 08:25:53

Halkan megjegyezném, hogy nekem teljesen bejött A tégla, jóllehet én nem láttam az eredeti filmeket. Szóval rohanok is a téglazápor elől beszerezni őket. :)

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2010.06.14. 18:22:05

ez a William Monaham nem kicsit elszállt ürge lehet, ezt a szöveget, hogy már a film elejét tudja is mivel kezdődne - aztán meg rájön, hogy ezzel nem mondott valami jót és voltaképp az egész film a fejében van, amikor tényleg nem sok dolga lehetett az első résszel, csak átírta a neveket

egyébként a Tégla jó film, pont azért mert annyi a különbség az alapanyaghoz képest, hogy az USA-ban játszódik

és ha valahogy lehetne folytatni, akkor azt csakis úgy, hogy egy az egyben re-makelik a japán 2.-3. részeket

enélkül már halálra is ítélték az egészet
süti beállítások módosítása