Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Samurai promó előzetes

2010.06.13. 13:04 koimbra 2 komment

Jerry O'Flaherty eddig még nem igazán szagolt bele a filmkészítésbe, viszont néhány számítógépes játék esetében részt vett art directorként, pl. a Gears of War megalkotásában is segédkezett. A Thundercats mozifilmet ő dirigálhatta volna, ám a stúdió úgy döntött, hogy előbb egy animációs sorozatot rendel be, majd ha ez sikeres lesz, akkor jöhez a moziverzió. O'Flaherty jelenleg a Samurai akciófilmet szeretné leforgatni, amely egy 300-hoz hasonló produkció lenne, ugyanolyan képi világgal. Ehhez össze is dobott egy promó előzetest, ennek forgatása két napig tartott és a színészek fehér háttér előtt játszottak, a trailer megalkotásához pedig az Unreal számítógépes játék motorját használták fel.


Címkék: trailer fantasyelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr532078255

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Krumplicukor1987 2010.06.13. 14:13:40

Jaj, ha már szamurájos film, ne egy "gájdzsin" legyen a főszereplő...

balukaaaa teh master · http://gothic-risen.blog.hu/ 2010.06.14. 07:07:08

nemá'! Unreal Egine 3-mal filmet forgatni egyszerűen egy vicc. az a technológia jóval elmarad a megszokott mozis minőségtől.
www.youtube.com/watch?v=aBVVrl71-4I

jó kis zskat film lehet még ebből :P
süti beállítások módosítása