Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Kristen Stewart a Mártírok remake-ben?

2010.06.14. 10:49 koimbra 4 komment

Hollywoodban elkészül a Mártírok feldolgozása, a forgatókönyvre Mark L. Smitht állították rá, akinek van tapasztalata a horror műfajban, korábban ő tette le az asztalra Az elhagyott szoba (Vacancy) és a The Hole 3D szkriptjét. A producere pedig Wyck Godfrey lesz, aki az Alkonyat (Twilight) franchise útját egyengette. A FearNetnek sikerült váltania néhány szót a producerrel, aki úgy gondolja az eredeti film nem remake-elhető az amerikai közönség számára ebben formában, pedig a fő szempont az, hogy az amerikaiak részére csinálják meg a feldolgozást. (Ezek szerint a történet jelentős változtatáson fog átesni.) Szóba került a szereposztás, eddig nem szerződött le senki, de Godfrey nagyon szeretné, ha Kristen Stewart elvállalná az egyik főszerepet.

Az eredeti produkció tartalma: Egy több sebből vérző, kegyetlenül meggyötört lányt találnak a rendőrök. Lucie-nak hívják és közel egy éve tűnt el. Nem hajlandó elárulni, hogy ki tartotta fogva, és hogy sikerült megszöknie. A rendőrség később megtalálja azt az elhagyatott vágóhidat, ahol a lány több sorstársával raboskodott, de arra nem sikerül rájönniük, hogy fogva tartóikat milyen cél vezette. Az árvaházba került Lucie egyedül csak a vele egyidős Anna előtt hajlandó megnyílni és csak ők ketten tudnak arról az ártó szellemről, amely szökése óta üldözi a lányt. Tizenöt évvel később egy szemlátomást átlagos családra egy fiatal nő tör rá kezében egy csőre töltött vadászpuskával egyetlen kitörölhetetlen szándék által vezérelve: hogy bosszút álljon. (port.hu)

Címkék: remake miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr942080355

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

vidi 2010.06.14. 13:47:55

ez egy qva jó és elképesztően beteg film! majdnem 10 pont!!!

Spawn85 2010.06.14. 19:20:04

Az eredetit nem láttam, de a sztorit olvasva kifejezetten érdekesen hangzik. Kíváncsi vagyok rá. (Ha Kristen Stewart benne lenne, akkor pláne. Pedig nem vagyok Twilight rajongó.)

Bodyfiú 2010.06.14. 19:56:32

Valóban hatalmas film és egyben beteg,de hogy az amcsik lefaragnak belőle az tuti...

Khayness 2010.06.16. 13:46:48

Jött tesóm, hogy ezt azonnal nézzem meg, mert ő már napok óta nem tud aludni tőle. Látszik nem X-aktákon nőtt fel :D

A perverzió az embernem sajátja, ráadásul nem vagyok fogékony a gore moviekra, számomra nem volt maradandó élmény (a befejezés mondjuk vicces, bár ki nem látta előre).
süti beállítások módosítása