Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Képregényes pletykák

2010.06.14. 19:51 koimbra 3 komment

Az X-Men: First Class jövőre kerül a mozikba és egyelőre csak a biztos, hogy James McAvoy formálja meg Charles Xavier professzort, illetve hogy Michael Fassbendert szeretnék megnyerni a fiatal Magneto szerepére. Most arról lehet hallani, hogy Amber Heard lehet Mistique, míg Rosamund Pike nem Emma Frost bőrébe fog belebújni, hanem Moira McTaggertet fogja játszani.

Az Ultimate Spider-Man képregényszéria elindítója, Brian Michael Bendis írhatja a Venom filmet. Korábban Rhett Reese és Paul Wernicket kérték fel arra, hogy papíron mutassák be elképzeléseiket egy lehetséges Venom produkcióval kapcsolatosan, de ez még azelőtt volt, hogy a stúdió úgy döntött, hogy újraindítja a franchise-t.

Címkék: miújság

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr822081657

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

A nép fia 2010.06.14. 20:32:53

Én is szívesen lettem volna Magneto, kár, hogy Kelet-Európában nem castingoltak. Pedig Eric Lensherr lengyel származású, azért jó lenne, ha egy kis Kelet-európai akcentussal beszélő alakítaná, nem pedig egy nyominger amcsi kiskölyök.

Az Emma Frost-patront meg már ellőtték a Wolverine-ben, nem hinném, hogy normális módon meg lehetne oldani, hogy ebben is benne legyen. A Wolverine-ben ugyanis egy fiatal, 20 év körüli lány volt Emma, míg az új X-MEN alaphangon 20-30 évvel játszódik korábban. Mistiqe jobb választás, hiszen a képregény szerint sem lehet tudni, hány éves, elvileg 90 körül van, és ő Árnyék anyja, valamint Vadóc nevelőanyja.

fountain 2010.06.14. 20:35:47

Nekem eddig úgy tűnt, hogy Brian Michael Bendis nem is bírja Venom-ot. Meg mintha olvastam is volna valami ilyesmiről. De egyébként se számítok valami "fúdenagy" venom-múvira, alapból halott ötlet.

Alex Mahone 2010.06.15. 16:38:15

"Hé, Joe, jó bőr ez az Amber Heard, hogyan tudnánk levetkőztetni?"
"Osszunk rá egy szerepet valami kasszasiker-várományos filmben, amiben meztelenül fog akciózni."
...
süti beállítások módosítása