Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

Új Resident Evil: Afterlife előzetes

2010.06.14. 21:59 koimbra 1 komment

Kikerült a netre a Resident Evil: Afterlife előzetese, több jeleneten is látszik, hogy a 3D igen sokat fog dobni a horror franchise negyedik részén. A trailer minősége nem nevezhető a legjobbnak, remélhetőleg holnapra már befut egy jobb verzió.

Alice (Milla Jovovich) tovább folytatja útját a bezombult világban, talál néhány túlélőt, akiket biztonságos helyre szeretne juttatni, ám ehhez át kell vágni magát néhány élőholton. Még szerencse, hogy szövetségesekre lel, visszatér Claire (Ali Larter) és Jill Valentine is feltűnik (Sienna Guillory). A forgatókönyvet Paul W. S. Anderson dobta össze, majd úgy döntött, hogy maga rendezi meg a filmet.

Címkék: trailer franchise resident evil sequel resident evil 4 horrorelőzetes

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr242082051

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.06.17. 06:06:23

1. Remélem ez eljut hozzánk is Ájmexben.
2. Csípem a zimbes-zombis filmeket és remélem annak ellenére jó lesz a film, hogy a trailer alapján gagyinak tűnik és köze nincs néhány neven kívűl az eredeti játékhoz.
süti beállítások módosítása