Filmdroid

Nézzük meg a mai filmes újdonságokat, Artu!


Elköltöztünk: filmdroid.hu

A Crank rendezőire bíznák a Szellemlovas folytatását

2010.06.16. 10:19 koimbra 5 komment

A Columbia szárnyai alatt készült el a Szellemlovas akciófilm, a 110 millió dolláros produkció 230-at hozott világszerte, amellyel túlzottan nem lehetett elégedett a stúdió, de a folytatás lehetősége mégis felvetődött. A stúdiónak most rohamléptekben kell összehoznia a filmet, ugyanis ha ősszel nem látnak hozzá a forgatáshoz, akkor a jogok visszaszállnak a Marvelhez. Mark Steven Johnson nem fog visszaülni a rendezői székbe, helyette más dirigálhatja a filmet. Jelen pillanatban Mark Neveldine-nel és Brian Taylorral folynak a tárgyalások. A duó korábban a Crank - Felpörögve két részét szállította, illetve tavaly a Gamer - Játék a végsőkig akciófilmet tették le az asztalra, ezen felül a Jonah Hex forgatókönyvéhez is közük volt és egy ideig úgy tűnt, hogy ők dirigálhatják le a produkciót. Ha a páros leszerződik, akkor a forgatókönyvnek is gyorsan nekiesnek és átírják a korábbi verziót, a történetről egyébként eddig még nem lehet tudni semmit.

Nicolas Cage korábban elárulta, hogy újra szívesen eljátszaná Johnny Blaze-t, a kaszkadőrből lett igazságosztót. Vele is folynak az egyeztetések, de nagyon könnyen előfordulhat, hogy a második részben már nem ő fogja megformálni a főhőst, ugyanis A nemzet aranya harmadik részéhez is ősszel látnának hozzá.

Címkék: miújság sequel szellemlovas képregényből film szellemlovas 2

A bejegyzés trackback címe:

https://filmdroid.blog.hu/api/trackback/id/tr292085577

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Brekicc 2010.06.17. 05:37:51

Ez a film 1 esetben lehet sikeres. Ha Nolan rendezi és ha Cage helyett Bale játsza a főszerepet!
A Batmanből is csak a jó karakter hiányzott, amúgy nagyon ütött a film minden más szempontból.
Hogy milyen a jó Batman karakter? Hát pont olyan hogy válogatás nélkül kinyírja a rablókat és gyilkosokat. Tudom ez hülyeség, mert a Batman eleve nem ilyen direkt, de ilyennek kéne lennie.

scal · http://filmbook.blog.hu/ 2010.06.17. 07:39:04

úristen miért folytatják ezt a szart, pihenjen már Nic Cage

Spawn85 2010.06.17. 11:57:10

Az első rész bár nem volt túl jó, egynek azért elment. Ha lesz folytatás, kíváncsi leszek, de remélem jobban összekapják magukat.

Shyllard 2010.06.17. 12:25:32

@Brekicc: Batmant éppen ez az egy dolog választja el egyedül a bűnözőktől, neki nincsen csodás magánélete vagy szuper ereje, neki csak erkölcsei vannak.

Cage nélkül szellemlovas? Azért kell ehez a filmhez ő is...

Brekicc 2010.06.18. 00:53:15

@Shyllard: Azért a dellász miatt nem kell aggódnia. :) Amúgy persze, megértem én az erkölcsöket, csak pont ez a visszássága hogy jó, de akkor mit ér az egész bohóckodás? Amúgy meg a végén megöli a 2arcot is érted.

Hát sztem pont attól lett nagyon rossz az egész többek között, hogy Cage volt a főszereplő. Én még egy Danny Trejot is jobban el tundék képzelni a Szellemlovas szerepére. V. a Supernatural-ból a Dean-t játszó srácot. Ő vagány, tökös gyerek, van színészi játéka és nem olyan vén mint a Cage.
süti beállítások módosítása